英语四级六级培训课程

英语四级考试语法复习甄选专项习题

时间:2022-6-23 作者:阿卡索外教网

1.He drove very fast to _______ that red car.

A. scatter B.overtake C.site D.sponsor

2.Slides are sometimes called ________ film.

A. whistle B.vigorous C.robot D.transparent

3.Professor Smith _______the most important part in his paper.

A. omitted B.disputed C.designed D.chased

4.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

A. mixed B.alloy C.champion D.grasp

5.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

A. determination B.distribution C.discipline D.evolution

6.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

A. pushed B.purchased C.promoted D.promised

7.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

A. possible B.potential C.underneath D.vital

8.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

A. interior B.insurance C.initial D.invisible

9.The _______ can help people to see very small objects.

A. metropolitan B.microphone C.microscope D.microwave

10.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

A. psychologically B.moderately C.naturally D.precisely

分析:

1.B 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.A

声明:本文内容由互联网用户自发贡献自行上传,本网站不拥有所有权,未作人工编辑处理,也不承担相关法律责任。如果您发现有涉嫌版权的内容,欢迎发送邮件至:375750496@qq.com 进行举报,并提供相关证据,工作人员会在5个工作日内联系你,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

今日推荐

托福听力之如何才是有效的精听

大家多次提及过针对托福听力考试的精听练习,不过为了进一步理解怎么样精听,今儿还是想再啰嗦两句:不管以何种方法精听,大家都需要要去抓文章的重点。这也意味着不是非要把每句话每一个词弄懂。那样,在短期内通过精听来练习抓重点的能力,就是大家目前所需