英语四级六级培训课程

英语四级语法复习必须具备专项练习

时间:2022-6-11 作者:阿卡索外教网

1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

A.adopt B.adjust C.adapt D.accept

2.He tried to _______ with the manager for has salary.

A.evaluate B.object C.bargain D.pause

3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

A.extend B.part C.extent D.content

4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

A.conference B.reference C.conversion D.cooperation

5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

A.make B.accustom C.force D.let

6.He has _______ much time and energy for his invention.

A.contained B.proceeded C.consumed D.paid

7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

A.encourage B.obey C.recall D.spread

8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

A.admission B.agreement C.appointment D.alphabet

9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

A. internal B.odd C.interesting D.dull

10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

A.required B.ordered C.indicated D.sentenced

答案:

1.C 2.C 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

声明:本文内容由互联网用户自发贡献自行上传,本网站不拥有所有权,未作人工编辑处理,也不承担相关法律责任。如果您发现有涉嫌版权的内容,欢迎发送邮件至:375750496@qq.com 进行举报,并提供相关证据,工作人员会在5个工作日内联系你,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

今日推荐

托福听力之如何才是有效的精听

大家多次提及过针对托福听力考试的精听练习,不过为了进一步理解怎么样精听,今儿还是想再啰嗦两句:不管以何种方法精听,大家都需要要去抓文章的重点。这也意味着不是非要把每句话每一个词弄懂。那样,在短期内通过精听来练习抓重点的能力,就是大家目前所需